Terapeutisk Yoga

T e r a p e u t i s k   Y o g a

For Sygdomsramte

Terapeutisk Yoga har kun fokusset på sund helse og helbred. Her får du muligheden for selv at opleve effekten på egen krop og samtidig blive inspireret og selvkørende i sund livsstil og helse.

Min personlige rejse startede for 15 år siden med en dyb udrensning fra yogaens verden. I 30 dage stod den på udrensning og vegetarisk kost og det forandrede fuldstændig mit eget liv. Pludselig blev jeg meget mere opmærksom på min krop og hvad jeg stoppede i den og hvordan jeg levede mit liv.

Yoga handler ikke kun om udstræk. Det er en bevidsthed om en helheds sundhed og livsstil. Med andre ord – hvad er det vi gør som tærer eller nærer vores krop.

I min undervisning bruger jeg alt den erfaring jeg selv har oplevet og samlet sammen de sidste mange år, så her får du muligheden for selv at opleve effekten på egen krop og samtidig blive inspireret og selvkørende ud i alle de muligheder du selv har for et sundt helbred og livsstil.

Det handler om selv at tage ansvar for dit eget liv og helbred.

Tid ∼ Hver mandag kl.11 – 12 ∼ (medbring yogamåtte og evt. tæppe)

Pris ∼ kr.1200,- 8 X yoga – (gælder 9 uger). Tilmelding nødvendig!

Adresse ∼ Vestergade 43 (baggård, 1 sal), 8000 Aarhus

Gyana Yoga – har som hjerteslag og livsopgave

at højne livskvaliteten hos det enkle menneske…


T e r a p e u t i s k   Y o g a

En til En

Yoga som et Terapeutisk redskab med Naturens Lægeurter

Grundlaget for et godt og sundt helbred begynder med at blive bevidst om det der kan eller skaber ubalance/ sygdom i kroppen.

Yoga Terapi er en behandling der er energigivende og livsstyrkende, regenererende og opbyggende af kroppens egne resourcer og så er det en helhedsorienteret behandling. En helhedsorienteret Yoga Terapi behandling vil sige, at vi ikke kun kigger på ubalancen der er opstået i kroppen, f.eks. gigt, men også hvad der har skabt ubalancen. Vi har fokus på at udrense og styrke kroppens organer bl.a. leveren som er et udrensningsorgan. Hvis ikke leveren fungere ordentlig vil det være det samme som en skraldemand kun tømmer skraldesækken halvt hver uge, selv om sækken fyldes helt op på en uge. Det ender med af affaldet ligger ved siden af sækken, hvilket svarer til leverens arbejde. Hvis leveren ikke fungere optimalt, kan der ophobe affaldsstoffer i kroppen og skaber uballance som f.eks. gigt men det kunne også være udslæt eller kræft.

I Yoga Terapi har vi bl.a. fokus på kostens betydning som en næringskilde til at styrke vores egen  krops ressourcer, vi kigger på en energigivende livsstil og samtidig bruger vi af yogaens redskaber som et terapeutisk værktøj til at skabe balance i kroppen igen. Om det er funktionsnedsatte organer, fordøjelsen, nervesystemet, synet, sindet, div. ubalancer/ sygdom som gigt, astma, allergi, hukommelsestab, cancer osv. For at styrke kroppens egen regeneration vil vi ved siden af et personligt yogaterapiprogram, en sund og nærende kost og en energigivende livsstil have fokus på at supplere med tilskud fra naturens skattekammer af lægeplanter – urtemedicin.

Hjemmearbejde er påkrævet da det er udførelsen af øvelserne der skaber medicinen/ balancen! Urtemedicin købes ved siden af forløbet.

Bestil tid ∼ tlf: 4059 8984

Pris ∼ første gang kr.1250,- Ca. 2 timer. ∼ Opfølgende samtaler kr.650,- 1 time.

Adresse ∼ Vestergade 43 (baggård, 1 sal), 8000 Aarhus

Gyana Yoga ∼ er varm fortaler for sund og fuldværdig kost,

naturens rige og energigivende livsstil…